주요기술

품질관리항목
Quality Management

유효성분 분석

유효성분 분석
Active ingredient analysis

함량 또는 확인
Quantifcation, identification test

유해물 시험

유해물 시험
Contamination test

유해금속, 유해화합물
Hazardous metal, chemicals
미생물 검사

미생물 검사
Micro-biological test

일반세균, 대장균, 효모, 특정미생물 등
Bacteria, coliform, molds, yeasts, etc.
영양분석

영양분석
Nutrient analysis

탄수화물, 조지방, 조단백, 미네랄 등
Carbohydrate, fat, protein, mineral, etc.
원재료 조사

원재료 조사
Raw materials research

잔류농약, 유전자 조작 생물, 원산지 등
Pesticide, GMO, country of origin, etc.
정보확인

정보확인
Information check

화장품법, 식품위생법, 약사법 등
Food sanitation law, pharmaceutical law, etc.
보증기간 설정

보증기간 설정
Shelf life

식품 보증기간
Food shelf life
기타

기타
Others

pH, 강열잔분, 입도, 산도, 비중, 점도 등
pH, ignition residue, particle size, acidity, etc.